Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Η Λιμνοθάλλαζα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα Βιορευστά

Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 συζητήθηκε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναφορά με θέμα: "Αναφορά-Καταγγελία Φορέων, Πολιτών, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ΚΑΤΑ καύσης βιορευστών εντός του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού". Την αναφορά από πλευράς μας την παρουσίασε και την υπερασπίστηκε η Όλγα Δασκαλή που παρευρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Δείτε το σχετικό Βίντεο από την συζήτηση της Αναφοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: 
https://www.facebook.com/limnothallaza/videos/583684125550339/
Από πλευρά μας η παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζει τη «νέα τάξη πραγμάτων»,όσον αφορά τον αγώνα διαρκείας για την προστασία του τόπου μας. Για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι ένα κίνημα πολιτών οδηγεί ένα θέμα στην Επιτροπή Αναφορών η οποία άκουσε, κατανόησε το σημαντικό πρόβλημα και κρατάει ανοιχτή την αναφορά για περαιτέρω εξέταση.
Ο αγώνας μας και η παρουσία μας στην Επιτροπή Αναφορών στέλνει ενα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, προς κάθε υπεύθυνο που με τις αποφάσεις του καθορίζει το μέλλον του υγρότοπού μας και κατ’ επέκταση το μέλλον του τόπου μας. Ένα μήνυμα που λέει πως όταν υπάρχουν αποφασισμένοι πολίτες όλα είναι δυνατά.
Τέλος η παρουσία μας στην Επιτροπή Αναφορών αποδεικνύει τα λεγομενά μας: Πως θα φτάσουμε το θέμα οπουδήποτε χρειαστεί μέχρι να δικαιωθούμε.
Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα


--
Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου