Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το δήθεν επεισόδιο μεταξύ συναδέλφων, στο κανάλι του Αιτωλικού



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Του Δ.Σ. .Συλλόγου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ “ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ”», εδρεύοντος στο Αιτωλικό, νομίμως εκπροσωπουμένου

.//.

Αιτωλικό 9 Φεβρουαρίου 2024

.//.

Το Δ.ΣΑ. του καθ’ ημάς Συλλόγου, συνήλθε εκτάκτως μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο κανάλι του Αιτωλικού τις νυκτερινές ώρες της Τετάρτης 7/2/2024 και έκρινε τα παρακάτω :

Εν πρώτοις, από της συστάσεως του και μέχρι σήμερα, ο Σύλλογος μας έχει δεχθεί πλείστες όσες καταγγελίες για τον δήθεν αδικηθέντα συνάδελφο, ο οποίος εν τοις πράγμασι προκαλεί σωρεία αντιδράσεις όσο και την μήνι των υπολοίπων επαγγελματιών και μεροκαματιάρηδων αλιέων αιτίας της αντισυναδελφικής, αντιεπαγγελματικής και εκνόμου συμπεριφοράς του. Η πρωταρχική του μέριμνα και ενασχόληση δεν είναι ο βιοπορισμός αυτού και της οικογενείας του αλλά η εξύερεση τρόπων να δημιουργεί προβλήματα στους συναδέλφους τους ‘ώστε να μην μπορεί να εργασθεί κανένας άλλος.

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι σε μέσο μαζικής ενημέρωσης, έχουν αναρτηθεί – παράνομα φυσικά – κάποιες πλασματικές φωτογραφίες εμφαίνουσες ότι δήθεν έχει κτυπηθεί βίαια η σύζυγος του περί ου ο λόγος. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, επιζητούμε την άμεση επέμβαση του κ. Εισαγγελέα και κάθε αρμόδιας Αρχής. Επειδή όμως είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτά είναι ασύστολα ψεύδη, ο Σύλλογος μας θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για άμεση άσκηση ποινικής δίωξης κατά του ατόμου που

διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και γεγονότα περί δήθεν ξυλοδαρμού γυναίκας εντός σκάφους.

Ο Σύλλογος μας, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης του ήθους, της ακεραιότητας και της εν γένει ανεπίληπτης προσωπικότητας του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας και προειδοποιούμε ότι, πέραν της προσφυγής μας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και προβολή πλασματικών γεγονότων, θα λάβουμε όλα τα νόμιμα και απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες αντισυναδελφικές και έκνομες συμπεριφορές από οποιονδήποτε επιζητεί και εκβιάζει παρόμοιες καταστάσεις, ώστε να εξεύρει μη νόμιμο μέσο προσπορισμού εισοδήματος μέσα από μηχανισμούς κατασκευής μηνύσεων και ψευδών καταγγελιών.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους συναδέλφους να καταδικάσουν αυτές τις μεθόδους προσβολής της τιμής και της προσωπικότητας συγκεκριμένων συναδέλφων μας, ως επίσης καλούμε οποιονδήποτε συνάδελφο ενεργούσε αλιεία στην πιο πάνω περιοχή την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να δηλώσει ακώλυτα την συμμετοχή του στην μαζική ενέργεια μας προς άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον οποιουδήποτε προκαλεί ζωτικά προβλήματα σε όλους μας.

Για τον Σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου