Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ "


Βαρύ ηθικό και πολιτικό ατόπημα από τον πρόεδρο του Σύριζα κ. Τσίπρα, ο οποίος επισκέφθηκε τον Δήμο μας, ώστε – όπως δήλωσε - να ενημερωθεί κυρίως για τα προβλήματα της Λιμνοθάλασσας.


Η άρνησή του να συνομιλήσει με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου μας, των Ελευθέρων Αλιέων - ενός νόμιμα αναγνωρισμένου και ενεργού Σωματείου - για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας και του οικοσυστήματος της Λιμνοθάλασσας, καθιστά την ενέργεια του αυτή προκλητική απέναντι στους εργαζόμενους και θέτει υπό αμφισβήτηση την υποτιθέμενη καλή του προαίρεση.


Η παραπληροφόρηση που του παρασχέθηκε, και που προέκυψε ως αποτέλεσμα της επιλεκτικής διαλογής των συνομιλητών του, είχε σκοπό, να απωλεσθούν από την πραγματική παραγωγή και τους πραγματικούς χρήστες της Λιμνοθάλασσας - που είναι οι Αλιείς - τα κονδύλια που έχουν εγκριθεί, για βελτίωση και άρση των επιπτώσεων από τις ανθρώπινες επεμβάσεις στο οικοσύστημα της Λιμνοθάλασσας.


Ο διακαής πόθος κάποιον εξωθεσμικών και παρωχημένης εποχής παραγόντων, να επιβάλουν την δική τους «ατζέντα», ώστε να επιτύχουν την ιδιωτικοποίηση της Λιμνοθάλασσας και την ηθική και οικονομική καταστροφή των 500 οικογενειών που διαβιούν και κερδίζουν τον επιούσιο από την Λιμνοθάλασσα, δείχνει να βρίσκει «ευήκοα ώτα», στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια και αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του να προβεί δημόσια και χωρίς προκαταλήψεις και επιλεκτικές ενέργειες σε διορθωτικές κινήσεις, ώστε να αμβλύνει τις δυσμενείς εντυπώσεις που δημιούργησε με τις μονομερείς ενέργειες του.


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 



                                                              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου