Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ρεπορτάζ από το on air news για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αλιέων της Λιμνοθάλασσας στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα το πρωί αλιείς από την περιοχή Μεσολογγίου και Αιτωλικού συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον νόμο που θα ψηφιστεί στην Βουλή την Παρασκευή . Ένας νόμος που στην κυριολεξία πετά τους ψαράδες έξω από την λιμνοθάλασσα απαγορεύοντας τους να ασκήσουν το επάγγελμα τους από το οποίο ζουν τις οικογένειες τους.
Η συνάντηση αντιπροσωπείας των αλιέων με την Αντιπεριφερειαρχή κ. Χριστίνα Σταρακά ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί και μέχρι τις 1 και μισή που βρισκόμασταν και εμείς στα γραφεία δεν είχε τελειώσει.
Οι ψαράδες είναι απογοητευμένοι με την στάση της κυβέρνησης και είναι αποφασισμένοι αν ψηφιστεί ο νόμος να ξεκινήσουν αγώνες διαμαρτυρίας.
Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο την διαμαρτυρία των ψαράδων και τι είπαν στην κάμερα του Onairnews

http://www.onairnews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B1-88905

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου